Keresés azonosító szerint
Keresés város és ár szerint

Bánóczky Ingatlan Iroda Baja

Cégünk, a Fekete-Pencz Bt. 2003 óta sikeresen működő ingatlanközvetítő vállalkozás, melyben 2015-ben tulajdonosváltás történt: Bánóczky Endre vette át a cég vezetését. Ezzel egyidejűleg a cég neve is megváltozott Bánóczky Bt.-re. Társaságunk főtevékenysége továbbra is az ingatlanközvetítés és a társasház kezelés, mely tevékenységeket a tulajdonosváltást követően is igyekszünk a lehető legmagasabb színvonalon végezni. Megalakulásakor elsősorban kereskedelmi-ipari ingatlanok értékesítésével, közvetítésével indította meg működését, ennek eredményeként az országban több kereskedelmi ingatlan értékesítésén túl, cégünk nevéhez fűződik pl.: a Bajai Family Center bevásárlóközpont fejlesztése, a közeljövőben szintén Baján épülő Interspar áruház, valamint Baja északi részén, ~30ha-os területen a Magnum Kereskedelmi, Ipari és Logisztikai Központ létrehozását készítjük elő. www.magnumpark.hu

Mottónk: "megbízhatóság, szakszerűség, eredményesség"

Cégünk dinamikus fejlődésének eredményeként megnyitottuk bajai irodánkat, mely az évek során meghatározó szerepet tölt be Baja agglomerációjában.

ingatlanközvetítő Baja

Irodánk folyamatosan megújuló ingatlankínálatában szinte minden igényt kielégítően kínálunk családi és ikerházakat, lakásokat, sorházakat, ipari-kereskedelmi ingatlanokat, építési telkeket, nyaralókat.

Ingatlanközvetítéssel kapcsolatos komplex szolgáltatásokkal állunk a lakosság rendelkezésére, ide értve a jogi tanácsadást, szerződéskötést, földhivatali és hitelügyintézést.

Irodánk 2008 óta társasházkezeléssel is foglalkozik, valamint Fundamenta lakástakarékpénztár és hitelek ügyintézését is megkezdtük.

Reméljük hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!